Diviande: Verpakking Passion for Meat

Voor Diviande ontwikkelde Het Olala Effect een verpakkingslijn voor rund, kalf, varken, lam, burgers en wild & gevogelte. 

De stoere uitstraling en de wisselende achtergrond geven herkenning aan de verpakking: www.passionformeat.nl.

Voor de burgers werd een opvallende afwijkende kleur meegegeven evenals de achtergrond.Jan Zandbergen: Verpakking The Meatlovers

Voor Jumbo, in opdracht van Jan Zanbergen, is er een uitgebreide verpakkingslijn gemaakt.

Voor zowel rund, kalf, varken, lam, is er ook een lijn gemaakt voor wild & gevogelte. Wilt u meer zien: www.themeatlovers.nl.

In opdracht van Jan Zandbergen werd voor een grote Duitse onlinepartij The Meatlovers gemaakt in het Duits.Jan Zandbergen: Verpakking Roosterz&Co Chickenbites

In opdracht van Jan Zandbergen is de verpakkingslijn van Roosterz&Co ontwikkelt. 

Deze lijn ligt in de diepvriesafdeling van de AH en telt op dit moment 9 verschillende smaken.

De inhoud is 100% premium chicken en is er in zowel klein- als grootverpakking ontworpen. www.roosterzco.comEvertsen Bouw: Concept en ontwikkeng 'Mangaanhof'

Vraag

Bedenk een naam voor een project op oude locatie in Balkbrug voor het realiseren van 25 energiezuinige woningen. Ontwerp een pakkend logo en zorg dat er tijdens de informatieavond een stijlvolle brochure ligt met daarnaast aankleding van hekwerkbanners en floordisplay.

Oplossing

Na een voorstel van 2 ontwerpen werd Mangaanhof als concept neergelegd en omarmt. Mangaan wordt in de bouw toegepast in o.a. staal, verf en glas, en de mens maakt mangaan aan voor de weerbaarheid. Mens en bouw komen samen in dit nieuwe project ten zuiden van het natuurgebied Reestdal.

Resultaat

De brochure, de hekwerkbanners en display lagen op tijd klaar en hadden een mooie uitstraling. Daarnaast is door het Bouwbedrijf een site gemaakt ter ondersteuning van het project. De inloopavond werd goed bezocht en er zijn veel brochures uitgedeeld en meegenomen.