3D visualisatie winkel Talamini Deventer

Vraag

Van Talamini kreeg ik de vraag om mee te denken in een beperkte ruimte een winkel in te delen. De uitstraling mocht anders en fris ogen. De 3D visualisatie moest een praatstuk zijn om de medebeslissers een beeld te geven, wat er mogelijk was.

Oplossing

Aan de hand foto's maken op locatie en de sfeer die ik bij binnenkomst wilde creëren, ben ik gaan schetsen. Door de maten en een lijst van machines, vitrine en andere wensen die in de ruimte moesten komen, kon het voorstel concreet maken.

Resultaat

De 3D geeft een goed inzicht welke sfeer je kan maken in zeer beperkte ruimte. De kleuren maken het geheel uitnodigend en het spelen met vormen maakt het speels en fris. Deze visualisatie en een tekening van de plattegrond van bovenaf zijn in bespreking.Wanddecoratie (Easy Office Online)

Vraag

Easy Office Online is een snel groeiend bedrijf uit deventer en houdt zich bezig met Werken en bellen in de cloud. In het kantoor aan de Keulensttraat konden ze een goede deal sluiten om een grote ruimte op de begane grond te betrekken. 

Oplossing

Tijdens de speciale opening heb ik mijn ogen de kost gegeven en had ik mijn plan klaar. In de week er na ben ik gaan schetsen en heb de twee broers die het bedrijf runnen vastgelegd als karikaturen. De ruimte heb ik als metafor gebruikt.

Resultaat

De afbeelding heb ik laten afdrukken op A1 formaat en ingelijst. Tijdens een ochtendmeeting bij Business Open, waar Rene Metz mede lid is, heb ik de eyecatcher overhandigd in een non-verbale pitch. Even later werd de ruimte gevuld met applaus.Praatplaat (HOE) Het Olala Effect

Vraag

Ik stelde mij zelf de vraag of ik een praatplaat kon gebruiken. Het antwoord was simpel: JA! Tijdens een korte pitch, tijdens een uitnodiging bij een potentiële opdrachtgever, of zelfs gewoon bij je bestaande klant is het handig je zelf te duiden met deze hand-out

Oplossing

Ik ben terug gegaan naar de basis. Vanuit wie ben ik en wat wil ik om kernwaarden en-kwaliteiten te duiden, om vervolgens het uit te werken vanuit concept. Het concept is de mix van alle elementen geeft een effect weer. Dat is waar het Olala Effect voor staat en reactie teweegbrengt.

Resultaat

De plaat is een praktische hand-out waarmee ik klanten kan overtuigen. De fases kan ik in tijdspad duiden en uren kan ik koppelen aan doorlooptijd. Transparantie ten top en het geeft mijn klant direct inzicht in investering. Het resultaat is verbluffend, ik ben lekker bezig al zeg ik het zelf...Illustratie geboortekaartje

Vraag

Een Business Open lid vroeg mij een kaartje te maken voor de geboorte van hun zoon. De vraag van haar was maak het persoonlijk en het liefst in geïllustreerde stijl en met de dierenschaar die zij in en om het huis hebben lopen.

Oplossing

Ik heb zoveel mogelijk materiaal als input laten opsturen en me daarbij laten inspireren door de liefde voor de dieren in combinatie met een nieuw leven. Ik heb de hechte band in een mooie compositie gevangen als schets en vanuit dat oogpunt gaan uitwerken.

Resultaat

Resultaat is een in het oog springende illustratie waar het verhaal op beeldende wijze wordt vertelt. De hond waakt binnen over de kleine en de ooievaar. Hans, Jorien en de dieren wachten in spanning af, maar zijn relaxt over de goede afloop.